BIAB manicure

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB zit tussen gelpolish en acrylnagels in. Het is dikker dan gelpolish, maar dunner dan acryl. BIAB is verstevigend en voelt dikker aan, ook ziet een BIAB manicure er heel mooi verzorgend en naturel uit. BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB-behandeling worden je eigen nagels sterker.

  • BIAB is geschikt voor iedereen. Heb je korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor.
  • Egaliseert oneffenheden in de nagel.
  • De nagels blijven tot wel 4 weken mooi zitten.

Gelpolish

Gelpolish kun je zien als een gewone nagellak, het wordt op dezelfde manier aangebracht. De gelpolish wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en uitgehard onder een UV-of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak langer blijft zitten dan gewone nagellak.

  • Gelpolish is ideaal voor mensen die van nature al mooie nagels hebben en lang willen genieten van gekleurde en verzorgde nagels.
  • De nagels blijven ongeveer 2 à 3 weken mooi zitten.

Spamanicure

De spamanicure bestaat uit een uitgebreide behandeling. De nagels, nagelriemen, handen en onderarmen worden hierbij heerlijk verzorgd met allerlei verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten die wij gebruiken bestaan uit:

  • Frisse handreiniger, genaamd ‘soak’
  • Scrub die ervoor zorgt dat de dode huidcellen op de handen en onderarmen loslaten
  • Masker
  • Lotion
  • Verzorgende olie

De producten zijn gemaakt op basis van actieve en natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Kom lekker even ontspannen en geniet van een heerlijke hand- en arm massage. Na de spamanicure kun je eventueel kiezen voor een vervolgbehandeling zoals nagellak, BIAB manicure of gelpolish.

Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van je leven wil jij er natuurlijk goed uit zien. Daar horen ook goed verzorgde nagels bij die er prachtig uitzien. Daarom bieden wij het bruidsarrangement aan. Het bruidsarrangement bestaat uit een intakegesprek waarbij we al jou wensen rustig doornemen en eventueel twee/drie proefnagels op je nagel zullen aanbrengen.

Hiernaast adviseren wij om één à twee weken voor de bruiloft een spamanicure te nemen. Hierdoor krijgt u een stralende en zachte huid.

De BIAB- of gelpolishbehandeling zal twee à drie dagen voor de bruiloft zelf plaatsvinden. Zodat je er op de dag van je leven er prachtig uit zult zien. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bruidsarrangement, deze mogelijkheden worden tijdens het intakegesprek besproken.

Nagelbijtarrangement

Door het nagelbijtarrangement helpen wij jou van nagelbijten af. Het lijkt heel moeilijk, maar dankzij een aantal achtereenvolgende behandelingen kun jij van jouw bijtnagels afkomen. Voordat de eerste behandeling plaatsvindt kijken wij samen naar jouw nagels, om te kijken wat de beste behandelmethode is.

Het aanbrengen van lange (kunst)nagels is niet direct mogelijk. Dit komt omdat je als nagelbijter geen lange nagels gewend bent, waardoor de kans bestaat dat je de nagels snel zal stoten. Dit kan weer andere nagelproblemen opleveren.

Nagels van een nagelbijter groeien erg hard. Daarom adviseren wij om in de eerste 3 weken elke week een keer langs te komen voor controle en het eventueel bijwerken.